ISO-A
Parametry techniczne dźwigu kuchennego ISO-A | |
---|---|
Przeznaczenie | Towarowy Kuchenny |
Napęd | Przekładnia ślimakowa z silnikiem elektrycznym |
Udźwig | 50, 100, 200, 300 kg |
Wymiary kabiny | Min. 500x500x600 mm Max. 1000x1000x1200mm |
Drzwi | Gilotynowe |
Mały dźwig towarowy ISO-A jest uniwersalnym urządzeniem wykorzystywanym przede wszystkim w lokalach gastronomicznych. Dzięki niewielkim wymiarom oraz kabiną położoną na wysokości 700 mm od poziomu posadzki ułatwia przewożenie potraw pomiędzy kuchnią a salą jadalną. Dźwig ISO-A wykorzystywany jest także w małych zakładach produkcyjnych gdzie jest potrzeba przewiezienia pomiędzy piętrami niewielkich, lekkich przedmiotów.
Dowiedz się więcej...
ISO-D
Parametry techniczne dźwigu kuchennego ISO-D | |
---|---|
Przeznaczenie | Towarowy Kuchenny, towarowy |
Napęd | Przekładnia ślimakowa z silnikiem elektrycznym |
Udźwig | 100, 200, 300 kg |
Wymiary kabiny | Min. 500x600x800 mm Max. 1000x1000x1200mm |
Drzwi | Ręczne wychylne jednoskrzydłowe |
Mały dźwig towarowy ISO-D jest urządzeniem wykorzystywanym zarówno w lokalach gastronomicznych jak i w małych zakładach produkcyjnych. Dzięki niewielkim wymiarom i udźwigiem maksymalnym 300kg ułatwia przewożenie dań lub towarów pomiędzy piętrami. Kabina oraz drzwi dźwigu mogą być wykonane ze stali nierdzewnej, blachy plastyfikowanej lub blachy ocynkowanej.
Dowiedz się więcej...